VVE en Nederlands leren

Voor kinderen die thuis geen Nederlands spreken, is de peuterspeelzaal van extra groot belang. Er wordt daar veel aandacht besteed aan de taalontwikkeling en voorbereidend rekenen, bewegen, motoriek, muziek en sociale-emotionele ontwikkeling. Op onze peuterspeelzaal wordt gebruik gemaakt van Uk en Puk, dit stimuleert alle ontwikkelingsgebieden van peuters 

Uk & Puk laat baby's, dreumesen en peuters actief spelen, ontdekken en groeien

Uk & Puk is een uniek totaalprogramma voor kindercentra, met kinderen van 0 tot 4 jaar. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen, ontwikkelen baby's, dreumesen en peuters zich breder en sneller. Uk & Puk is niet moeilijk, maar wel doordacht. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden, motorische en zintuiglijke vaardigheden en geven de eerste rekenprikkels. 

Bij Uk & Puk draait het niet om lesjes geven en leren, maar om vrolijk spelen, ontdekken en bewegen. Precies wat ukken het liefste doen! Door het spel op de juiste manier aan te moedigen, doen baby's, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden op en maken ze op natuurlijke wijze een brede ontwikkeling door. Speel, ontdek, groei en beweeg!

Deel deze pagina